Условия, цени и срокове за доставки (накратко)

 • Безплатна доставка за всички поръчки, директно до твоята врата; 
 • Доставяме чрез Speedy до всяка точка на страната в рамките на 5 до 15 работни дни;
 • 15 (петнадесет дни) да прецените дали да запазите продуктът или да го върнете напълно безплатно, без да посочвате причина;
 • 2 години (24 месеца) гаранция за всички продукти;
1. Доставка

Срокове, цени и условия за доставки в mr-danny.com

 Поръчаните продукти, предлагани от mr-danny.com, се доставят безплатно в цялата страна, чрез куриер до вратата на посочения от получателя адрес. За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на mr-danny.com, определено за това.

 В противен случай, доставаката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

 Можете да заплатите цената на поръчката, като използвате по свой избор един от следните начини:

 1. ПППр – заплащането се осъществява в момента на доставката на стоката, при предаването на потребителя. Цената на Поръчката се дава на куриера/превозвача и се заплаща в брой или с карта;
 2. Плащане с Дебитна/кредитна карта – чрез виртуален ПОС терминал; 
 3. Банков превод – плащането се извършва преди получаване на поръчаната стока на посочена от Дружеството банкова сметка, като в “Основание за плащане” е задължително да се въведе номера на поръчката. Срокът за плащане с банков превод е 2/два/ работни дни, считано от получаване на Поръчката. Ако след изтичане на срока за плащане Цената на Поръчката не е платена по банковата сметка на Дружеството, Поръчката се счита за автоматично отменена и Дружеството не дължи изпълнение по нея, без да носи отговорност за това.

 С приемането на настоящите общи условия потребителят дава своето изрично и безусловно съгласие да заплаща авансово на Mr. Danny пълната цена на поръчката.

 • В случай на плащане чрез “Пощенски паричен превод”, при доставката потребителят получава от куриера бележка за ПППр (пощенски паричен превод), която е необходима за фактура(ако потребителят е юридическо лице или физическо лице, което е посочило данни за фактура), в която е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена. Потребителят предава на куриера сума, равна на общата стойност посочена в бележката за ПППр, което се отбелязва в талона за приемо-предаване (удостоверяващ предаването на стоката, посочена в касовата бележка).

 Бележка: Възможно е поръчката ви да пристигне в няколко отделни пратки. Тъй като mr-danny.com разширява продуктовия си асортимент и увеличава стоковата наличност, поръчката Ви може да пристигне в няколко отделни пратки. В случай че Вашата поръчка бъде изпратена по този начин, няма да Ви бъде начислена допълнителна такса.

 Благодаря за проявеното разбиране!

2. Връщане и замяна

Връщане, замяна, възстановяване на заплатена сума и рекламации на стока

 Mr-Danny ви предоставя възможността 15 (петнадесет дни) да прецените дали да запазите продуктът или да го върнете напълно безплатно, без да посочвате причина.

 Връщането на продукт е по-лесно от всякога, вие трябва да изпратите продуктите в същото състояние като при получаването им, да са изпратени с оригинални опаковки и опаковките да не са разкъсани.

 • Бележка: Продуктите не се приемат ако са повредени в следствие на изпускане, използване или разопаковане.
 • Бележка 2: Продуктите е необходимо да включват всички атрибути с които сте ги получили, в това число влизат инструкции за употреба, други книжки съдържащи се в пратката, сертификати, гаранции или аксесоари.
 • Бележка 3: В случай, че сте получили подарък с продукта, вие трябва да ги върнете заедно.

 Срокът за отказ от договор е 15 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас сте получили пратката.

 За да се възползвате от правото си да върнете продукт е необходимо да уведомите Mr. Danny писменно на имейл: returns@mr-danny.com, не по-късно от 15 дни от датата на получаване, като е необходимо да посочите номер на поръчка и банкова сметка по която да възстановим заплатената сума. След, което ще получите от Mr. Danny инструкции за следващите стъпки спрямо избраният от вас метод за плащане:

 • ВАЖНО! 

 В случай, че сте избрали начин на плащане: банков превод или плащане с кредитна/дебитна карта чрез виртуален ПОС терминал, както доставката, така и връщането на поръчката е безплатно. След изпратен имейл до returns@mr-danny.com с номер на поръчка ще получите писмен отговор с инструкции.

 В случай, че сте избрали начин на плащане: Плащане при получаване (ПППр или Наложен платеж), доставката за връщането на продукта е за ваша сметка. След изпратен имейл до returns@mr-danny.com с номер на поръчка ще получите писмен отговор с инструкции.

 

3. Гаранция

Всички продукти предлагани на сайта на mr-danny.com имат 24 месеца търговска гаранция

 Тя покрива всякакъв вид дефекти- на материала и производствени дефекти, дефекти причинени по време на транспорт и непълно комплектовани пратки/липсващи части.

 Според конкретния случай, на клиента може да предложим едно от следните решения: доставка на резервни части, ремонт, замяна, частично възстановяване на сумата, пълно възстановяване на платената сума. Остави ни съобщение (ТУК) в случай на рекламация.

 

Поддръжка и съхранение на закупените артикули

 Моля спазвайте инструкциите за експлоатация, приложени към всеки артикул.

 Артикулите от категории “Тенти, сенници и ветробрани”, “Шатри и палатки” и “Парници и оранжерии”, които не са предназначени за бурни ветрове и снеговалеж, да бъдат прибирани при опасност от подобни условия.

 Артикуилите от категория “Бараки и навеси” и други външни постройки, почиствайте покривите им от сняг, за да избегнете увреждане на конструкцията.

 

Гаранционните условия изключват дефекти, причинени поради следните причини

 • Неправилен монтаж или неоторизиран ремонт
 • Влияния на околната среда и природни бедствия (включително но не само: изместване на земна маса, бури и вятър, виелици и снеговалеж, влага, порой, горещина, градушка, наводнения,земетресения,  и др.)
 • Механични повреди (напр. натиск, удар, падане)
 • Неспазване на инструкциите за експлоатация и поддръжка
 • Нормалното износване и стареене на материала.